Wie zijn we?

Wie zijn we? Even voorstellen!


Mijn naam is Erna Verveer. 

Ik ben al zo’n 30 jaar ondernemer en ben hiernaast actief voor de door mij op 19-12-2012 opgerichte stichting HondenBrokkenMakers (HBM) die drie hoofddoelen heeft: steriliseren, voeren en het geven van medische hulp aan straathonden. Mijn functies zijn voorzitter en secretaris; daarnaast beheer ik de Facebook pagina HondenBrokkenMakers. Ik reis 10-12 keer per jaar naar Roemenië om ons shelter te bezoeken en contacten te onderhouden. Uiteraard heb ik zelf ook honden en deze zijn allemaal geadopteerd vanuit het buitenland.
(foto)

Mijn naam is Karine de Potter, van beroep piloot bij de KLM. Mijn functie is penningmeester.

Mijn man en ik hebben honden, katten, vogels (grotendeels rescue) en een paard. Daarnaast fosteren we regelmatig een hond uit Roemenië, die daardoor meer kans maakt op een snelle adoptie. Door mijn werk als piloot zie ik veel dierenleed en HondenBrokkenMakers geeft mij de mogelijkheid om daadwerkelijk een verschil te maken.
(foto)

Mijn naam is Olgun Seitcadil en ik ben algemeen bestuurslid van de Asociata HBM in Roemenië. In het dagelijks leven ben ik oprichter en directeur van het weeshuis Breath in Techirghiol, in dienst van de Kinderbescherming. Wij werken waar mogelijk samen met HondenBrokkenMakers, om onze kinderen de kans te geven op een zinvolle dagbesteding op de farm van de stichting. Dagbesteding is in Roemenië onbekend. De kinderen en de dieren op de farm genieten van de aandacht en de activiteiten!
(foto)