Doneren

HondenBrokkenMakers (HBM) is geheel afhankelijk van donaties en ontvangt geen cent subsidie. De stichting is opgericht op 19 december 2012. 

HBM steriliseert nonstop  (straat)honden in de gemeente Topraisar aan de Zwarte Zee om de aantallen drastisch terug te dringen. Hier hebben we in april 2017 een voormalige koeienfarm verbouwd tot hondenopvang . Op het erf is een ruimte ingericht als kliniek, waar dierenartsen kunnen steriliseren. Vrijwilligers , waaronder ook dierenartsen, komen regelmatig een week  of langer helpen en zien met eigen ogen wat we doen. Op de farm vangen we doorlopend honden op die het op straat niet redden of gewond of ziek zijn.
Over een aantal jaren moet het verschijnsel straathond geen algemeen beeld meer zijn, maar een uitzondering, waarmee het probleem beheersbaar wordt en het dierenleed te managen.

Voor het uitvoeren van onze activiteiten is natuurlijk geld nodig. Doe daarom een donatie, als je vindt dat wij goed werk doen. Noch het bestuur, noch de vrijwilligers ontvangen een salaris of onkostenvergoeding.

En: elke gedoneerde euro voorkomt de geboorte van 4 ongewenste pups! 

Wij laten altijd op een positieve en transparante manier zien wat we doen en dat maakt dat onze Facebookpagina ontzettend veel mensen bereikt, waardoor het ook voor het bedrijfsleven interessant kan zijn om ons te steunen. Uiteraard staat daar indien gewenst gepaste exposure tegenover.

DONEREN
Bankrekening: Triodos Bank NL19TRIO 03902.97917 t.n.v. stichting HBM, gevestigd te Rhenen.
Buitenland: BIC: TRIO NL2U

Of sms DONATIE 5828 naar nummer 1008 en kies zelf het bedrag dat u eenmalig of maandelijks wilt doneren. (minimum bedrag is hier 2 euro)

Of via Paypal: paypal@stichtinghbm.nl

Of word Teamer voor 1 euro per maand, via incasso. Link: https://www.teaming.net/hbmhondenbrokkenmakers

Of klik op onze Sponsorkliks link voor u iets bestelt via Internet, wij krijgen dan automatisch wat provisie:

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=4631

Of word tante of oom door 10 euro per maand over te maken op onze bankrekening NL19TRIO0390297917 t.n.v. stichting HBM onder vermelding van ‘tante/oom van  …(naam hond) ‘
Wij houden tantes en ooms via een persoonlijk bericht op de hoogte van speciale gebeurtenissen van hun sponsorhond. Het gedoneerde bedrag wordt echter uiteraard ingezet voor alle honden. 

ANBI status:  8522 72 662 is ons ANBI (RSIN) nummer. Giften zijn fiscaal aftrekbaar.
Stichting HondenBrokkenMakers is bij notariële akte opgericht op 19 december 2012. 
Mailadres: ern@verveer.com