Veiligheid en begeleiding

Veiligheid:

HondenBrokkenMakers werkt met Ferplast veiligheidstuigen.

Begeleiding:

HondenBrokkenMakers werkt met Cas Training & Rehabilitatie

Reviews:

Annemarie en Nick;
We hadden al jaren het idee om een hond in huis te nemen. Een nichtje van mijn vrouw heeft een hond geadopteerd en dat was een leuk dier.
Wij gingen ook op onderzoek uit en zo kwamen we bij HondenBrokkenMakers terecht.

Buiten een huisbezoek, de afname van een veiligheidstuig en een GPS tracker moesten we ook gebruik maken van de diensten van een hondentrainer.
Aangezien we nog niet eerder een hond hadden gehad (wel logeerhonden en oppashonden) vonden we dat een prima idee.
Drie dagen nadat Juultje, onze hond, bij ons was gebracht door haar opvanggezin, (Suzette en John, ontzettend bedankt) kwam de hondentrainer, Cas Snel, bij ons op huisbezoek.
We hebben in die paar uur dat hij hier was ontzettend veel geleerd. Hoe de signalen die een hond afgeeft gelezen moeten worden. Wat je in welke situatie moet doen.
Hij bekijkt de hond en ziet wat deze nodig heeft. Cas zelf straalt rust en deskundigheid uit en dat maakt mede dat je zoveel van hem kan oppikken.
Door zijn bezoek hebben we onze hond beter leren kennen en is het opvoeden van Juultje een stuk makkelijker geworden.
Cas liet ook nog wat leesvoer achter als ondersteuning en we kunnen hem via een groepsapp continue vragen stellen over eventuele problemen. Deze nazorg krijg je een jaar lang.
We hebben veel aan de ondersteuning van Cas gehad en we bevelen hem dan ook van harte aan.

Lilian;
Nadat Ibbeltje bij ons is komen wonen is Cas op huisbezoek geweest. Ik was er erg blij mee omdat Ibbeltje op dat moment best nogal kon uitvallen tegen mensen, dit kwam omdat ze erg bang was.
Cas was ook de pineut bij binnenkomst maar dat was wel fijn eigenlijk, want toen konden we meteen aan de slag. Ibbeltje was nogal bang van onze oudste zoon die niet meer thuis woont, maar na alle tips van Cas ging het al vrij snel goed en nu zijn het de beste vriendjes. Cas nam uitgebreid de tijd en wij hebben in ieder geval veel aan het bezoek gehad. Ik heb veel vertrouwen gekregen m.b.t. het opvoeden van Ibbeltje. Ik ben ook van mening dat de begeleiding heel belangrijk is, je hebt toch een hond met een verleden dat je niet kent.

 :